Utvidet returrett til 31. januar 2025

Kraft og andre styrkedrikker

- buljonger, supper og snop basert på kraft, gelatin og kollagen

Om Kraft og andre styrkedrikker

I Kraft og andre styrkedrikker får du alt om den gode og helsebringende kraften og 50 oppskrifter på herlige styrkedrikker som buljonger, toddyer, supper, tonics og smoothies og bonusinnhold i form av snop og desserter. Her lærer Gry Hammer deg å lage de grunnleggende kraftbasene, kokt på bein og rester fra kjøtt, fjærfe og fisk, beriket med grønnsaker og urter. Gelatinrik kraft er naturlig styrkende og helsefordelene er mange. Kraft er betennelsesdempende, stimulerer fordøyelsen, styrker immunforsvaret, skjelettet og alle ledd, bedrer søvnkvaliteten, og er kort sagt det beste anti-aging-middelet du kan få fordi den bygger opp bindevevet fra innsiden. Å koke kraft er trendy, tradisjonelt og bærekraftig og kraft er tarmenes supermat! Gry Hammer er forfatter av flere mat- og helsebøker, matentusiast, livskunstner, blogger, yogalærer og guruen på fermentering og kraftkoking i Norge. Hun er kjent for sin tidvis skarpe penn og sine inspirerende foredrag, kurs og online-kurs, både i kraftkoking, fermentering og eteriske oljer. Gry er faglærer i matkunnskap og matproduksjon ved Tunsberg medisinske skole. Hun driver nettstedet gryhammer.no og fikk Matprisen 2017 Årets blogger for bloggen fra jordtilbord.no. ]]>

Vis mer
  • Språk:
  • Norsk
  • ISBN:
  • 9788202666354
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 151
  • Utgitt:
  • 1. januar 2020
  • Utgave:
  • 2
  • Dimensjoner:
  • 175x248x15 mm.
  • Vekt:
  • 511 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 1-3 virkedager
Forventet levering: 26. november 2024

Beskrivelse av Kraft og andre styrkedrikker

I Kraft og andre styrkedrikker får du alt om den gode og helsebringende kraften og 50 oppskrifter på herlige styrkedrikker som buljonger, toddyer, supper, tonics og smoothies og bonusinnhold i form av snop og desserter.
Her lærer Gry Hammer deg å lage de grunnleggende kraftbasene, kokt på bein og rester fra kjøtt, fjærfe og fisk, beriket med grønnsaker og urter. Gelatinrik kraft er naturlig styrkende og helsefordelene er mange. Kraft er betennelsesdempende, stimulerer fordøyelsen, styrker immunforsvaret, skjelettet og alle ledd, bedrer søvnkvaliteten, og er kort sagt det beste anti-aging-middelet du kan få fordi den bygger opp bindevevet fra innsiden.
Å koke kraft er trendy, tradisjonelt og bærekraftig og kraft er tarmenes supermat!
Gry Hammer er forfatter av flere mat- og helsebøker, matentusiast, livskunstner, blogger, yogalærer og guruen på fermentering og kraftkoking i Norge. Hun er kjent for sin tidvis skarpe penn og sine inspirerende foredrag, kurs og online-kurs, både i kraftkoking, fermentering og eteriske oljer. Gry er faglærer i matkunnskap og matproduksjon ved Tunsberg medisinske skole. Hun driver nettstedet gryhammer.no og fikk Matprisen 2017 Årets blogger for bloggen fra jordtilbord.no.
]]>

Brukervurderinger av Kraft og andre styrkedrikker



Finn lignende bøker
Boken Kraft og andre styrkedrikker finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.