Utvidet returrett til 31. januar 2025

Lactic Acid in the Food Industry

Om Lactic Acid in the Food Industry

This Brief explores the importance of lactic acid and fermentation in the modern food industry. Although it is usually associated with milk and dairy products, lactic acid can also be found in many other fermented food products, including confectionery products, jams, frozen desserts, and pickled vegetables.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783319581446
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 44
  • Utgitt:
  • 6. juni 2017
  • Utgave:
  • 12017
  • Dimensjoner:
  • 155x235x3 mm.
  • Vekt:
  • 949 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 15. desember 2024

Beskrivelse av Lactic Acid in the Food Industry

This Brief explores the importance of lactic acid and fermentation in the modern food industry. Although it is usually associated with milk and dairy products, lactic acid can also be found in many other fermented food products, including confectionery products, jams, frozen desserts, and pickled vegetables.

Brukervurderinger av Lactic Acid in the Food Industry



Finn lignende bøker
Boken Lactic Acid in the Food Industry finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.