Norges billigste bøker

Law and Food

- Regulatory Recipes of Culinary Issues

Om Law and Food

This book presents a range of insights on the relationship between food and law. It will be a valuable resource for researchers and policy-makers working in the area of Food Law and Comparative Law.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780367747923
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 244
  • Utgitt:
  • 28. april 2021
  • Dimensjoner:
  • 241x161x22 mm.
  • Vekt:
  • 522 g.
  På lager
Leveringstid: 4-8 virkedager
Forventet levering: 3. januar 2025

Beskrivelse av Law and Food

This book presents a range of insights on the relationship between food and law. It will be a valuable resource for researchers and policy-makers working in the area of Food Law and Comparative Law.

Brukervurderinger av Law and Food



Finn lignende bøker
Boken Law and Food finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.