Utvidet returrett til 31. januar 2025

Low-Cost, Low-Tech Innovation

- New Product Development in the Food Industry

Om Low-Cost, Low-Tech Innovation

This book attempts to address the imbalance through a comprehensive analysis of innovation in this largely neglected area. Based on case studies of eight small innovative Scottish companies, this book presents an in-depth analysis of innovation in the food and drinks industry and unravels a lesser-known approach to

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780367867515
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 164
  • Utgitt:
  • 12. desember 2019
  • Dimensjoner:
  • 233x154x15 mm.
  • Vekt:
  • 356 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 12. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Low-Cost, Low-Tech Innovation

This book attempts to address the imbalance through a comprehensive analysis of innovation in this largely neglected area. Based on case studies of eight small innovative Scottish companies, this book presents an in-depth analysis of innovation in the food and drinks industry and unravels a lesser-known approach to

Brukervurderinger av Low-Cost, Low-Tech Innovation



Finn lignende bøker
Boken Low-Cost, Low-Tech Innovation finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.