Norges billigste bøker

Mass Spectrometry for Food Analysis

Om Mass Spectrometry for Food Analysis

This volume details protocols on mass spectrometry and associated techniques. Chapters guide readers through micro- and macronutrients analysis, mass spectrometry-related methodologies, direct insertion, matrix-assisted laser desorption ionization (MALDI), gas chromatography (uni- and bi-dimensional), liquid chromatography, plasma mass spectrometry (ICP-MS), and analyses in food samples. Authoritative and cutting-edge, Mass Spectrometry for Food Analysis aims to provide comprehensive and updated state-of-art methodologies and models for food analysis.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781071621066
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 340
  • Utgitt:
  • 26. juni 2022
  • Utgave:
  • 22001
  • Dimensjoner:
  • 183x24x260 mm.
  • Vekt:
  • 838 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Mass Spectrometry for Food Analysis

This volume details protocols on mass spectrometry and associated techniques. Chapters guide readers through micro- and macronutrients analysis, mass spectrometry-related methodologies, direct insertion, matrix-assisted laser desorption ionization (MALDI), gas chromatography (uni- and bi-dimensional), liquid chromatography, plasma mass spectrometry (ICP-MS), and analyses in food samples.

Authoritative and cutting-edge, Mass Spectrometry for Food Analysis aims to provide comprehensive and updated state-of-art methodologies and models for food analysis.

Brukervurderinger av Mass Spectrometry for Food Analysis



Finn lignende bøker
Boken Mass Spectrometry for Food Analysis finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.