Norges billigste bøker

Mass Spectrometry Imaging in Food Analysis

Om Mass Spectrometry Imaging in Food Analysis

Analyzing the spatial distribution of food compounds using conventional technology is difficult. This book shows why the novel use of matrix-assisted laser desorption/ionization mass spectrometry imaging (MALDI-MSI) will be ideal. MALDI-MS technology can detect compounds in a tissue section without extraction, purification, separation, or labeling.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781138370692
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 198
  • Utgitt:
  • 18. mai 2020
  • Dimensjoner:
  • 178x254x0 mm.
  • Vekt:
  • 689 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025

Beskrivelse av Mass Spectrometry Imaging in Food Analysis

Analyzing the spatial distribution of food compounds using conventional technology is difficult. This book shows why the novel use of matrix-assisted laser desorption/ionization mass spectrometry imaging (MALDI-MSI) will be ideal. MALDI-MS technology can detect compounds in a tissue section without extraction, purification, separation, or labeling.

Brukervurderinger av Mass Spectrometry Imaging in Food Analysis



Finn lignende bøker
Boken Mass Spectrometry Imaging in Food Analysis finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.