Utvidet returrett til 31. januar 2025

Mass Spectrometry in Food Analysis

Om Mass Spectrometry in Food Analysis

This book contains an introductory section that explains the basics of MS and the difference between targeted and un-targeted strategies for beginners. Further, it points out new analytical challenges, such as monitoring contaminants of emerging concern (CECs), and presents innovative techniques, e.g., ambient ionization MS and data mining.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780367548797
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 442
  • Utgitt:
  • 22. mars 2022
  • Dimensjoner:
  • 178x254x0 mm.
  • Vekt:
  • 1052 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 18. desember 2024

Beskrivelse av Mass Spectrometry in Food Analysis

This book contains an introductory section that explains the basics of MS and the difference between targeted and un-targeted strategies for beginners. Further, it points out new analytical challenges, such as monitoring contaminants of emerging concern (CECs), and presents innovative techniques, e.g., ambient ionization MS and data mining.

Brukervurderinger av Mass Spectrometry in Food Analysis



Finn lignende bøker
Boken Mass Spectrometry in Food Analysis finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.