Utvidet returrett til 31. januar 2025

Menus and Recipes for International & Occasional Cuisines

Om Menus and Recipes for International & Occasional Cuisines

The book contains easy International menus and recipes and occasional cuisines prepared by Chef Charles. Everything from appetizers to desserts for a 6 course dinner for numerous occasions.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781977258151
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 180
  • Utgitt:
  • 30. desember 2022
  • Dimensjoner:
  • 221x16x286 mm.
  • Vekt:
  • 948 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Menus and Recipes for International & Occasional Cuisines

The book contains easy International menus and recipes and occasional cuisines prepared by Chef Charles. Everything from appetizers to desserts for a 6 course dinner for numerous occasions.

Brukervurderinger av Menus and Recipes for International & Occasional Cuisines



Finn lignende bøker
Boken Menus and Recipes for International & Occasional Cuisines finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.