Utvidet returrett til 31. januar 2025

Novel Food Fermentation Technologies

Om Novel Food Fermentation Technologies

Novel Food Fermentation Technologies provides a comprehensive overview of innovations in food fermentation technologies and their application. As a comprehensive reference for food fermentation, this work provides up-to-date insights into emerging fermentation technologies which facilitate the processing of wholesome and safe food products.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783319424552
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 340
  • Utgitt:
  • 12. oktober 2016
  • Utgave:
  • 12016
  • Dimensjoner:
  • 155x235x0 mm.
  • Vekt:
  • 6506 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 17. desember 2024

Beskrivelse av Novel Food Fermentation Technologies

Novel Food Fermentation Technologies provides a comprehensive overview of innovations in food fermentation technologies and their application. As a comprehensive reference for food fermentation, this work provides up-to-date insights into emerging fermentation technologies which facilitate the processing of wholesome and safe food products.

Brukervurderinger av Novel Food Fermentation Technologies



Finn lignende bøker
Boken Novel Food Fermentation Technologies finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.