Norges billigste bøker

Novel Food Fermentation Technologies

Om Novel Food Fermentation Technologies

Novel Food Fermentation Technologies provides a comprehensive overview of innovations in food fermentation technologies and their application. As a comprehensive reference for food fermentation, this work provides up-to-date insights into emerging fermentation technologies which facilitate the processing of wholesome and safe food products.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783319424552
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 340
  • Utgitt:
  • 12. oktober 2016
  • Utgave:
  • 12016
  • Dimensjoner:
  • 155x235x0 mm.
  • Vekt:
  • 6506 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Novel Food Fermentation Technologies

Novel Food Fermentation Technologies provides a comprehensive overview of innovations in food fermentation technologies and their application. As a comprehensive reference for food fermentation, this work provides up-to-date insights into emerging fermentation technologies which facilitate the processing of wholesome and safe food products.

Brukervurderinger av Novel Food Fermentation Technologies



Finn lignende bøker
Boken Novel Food Fermentation Technologies finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.