Norges billigste bøker

Novel Macromolecules in Food Systems

Om Novel Macromolecules in Food Systems

Featuring the advances on chemistry, structure and functional properties of "novel proteins and polysaccharides", and placing an emphasis on fundamental structure-function relationships, this book is useful to those working in product development and fundamental food research.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780444829320
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 468
  • Utgitt:
  • 2. oktober 2000
  • Dimensjoner:
  • 241x171x25 mm.
  • Vekt:
  • 1000 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 27. januar 2025

Beskrivelse av Novel Macromolecules in Food Systems

Featuring the advances on chemistry, structure and functional properties of "novel proteins and polysaccharides", and placing an emphasis on fundamental structure-function relationships, this book is useful to those working in product development and fundamental food research.

Brukervurderinger av Novel Macromolecules in Food Systems



Finn lignende bøker
Boken Novel Macromolecules in Food Systems finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.