Norges billigste bøker

Polysaccharide Dispersions

- Chemistry and Technology in Food

Om Polysaccharide Dispersions

Polysaccharides are the subject of heightened interest, and this book is a study of the properties of food polysaccharides, describing their interaction with water, the mass-volume-pressure-relationship, various types of mathematical modeling, and the common phenomenology under different combinations of stimuli.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780127338651
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 236
  • Utgitt:
  • 10 desember 1997
  • Dimensjoner:
  • 165x235x17 mm.
  • Vekt:
  • 510 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 21 mai 2024

Beskrivelse av Polysaccharide Dispersions

Polysaccharides are the subject of heightened interest, and this book is a study of the properties of food polysaccharides, describing their interaction with water, the mass-volume-pressure-relationship, various types of mathematical modeling, and the common phenomenology under different combinations of stimuli.

Brukervurderinger av Polysaccharide Dispersions



Finn lignende bøker
Boken Polysaccharide Dispersions finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.