Utvidet returrett til 31. januar 2025

Principles of Food Chemistry

Om Principles of Food Chemistry

Completely revised, this new edition updates the chemical and physical properties of major food components including water, carbohydrates, proteins, lipids, minerals vitamins and enzymes.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783319636054
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 607
  • Utgitt:
  • 22. februar 2018
  • Utgave:
  • 42018
  • Dimensjoner:
  • 259x183x40 mm.
  • Vekt:
  • 1338 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 4. desember 2024

Beskrivelse av Principles of Food Chemistry

Completely revised, this new edition updates the chemical and physical properties of major food components including water, carbohydrates, proteins, lipids, minerals vitamins and enzymes.

Brukervurderinger av Principles of Food Chemistry



Finn lignende bøker
Boken Principles of Food Chemistry finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.