Norges billigste bøker

Principles of Food Chemistry

Om Principles of Food Chemistry

Completely revised, this new edition updates the chemical and physical properties of major food components including water, carbohydrates, proteins, lipids, minerals vitamins and enzymes.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783319636054
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 607
  • Utgitt:
  • 22. februar 2018
  • Utgave:
  • 42018
  • Dimensjoner:
  • 259x183x40 mm.
  • Vekt:
  • 1338 g.
  På lager
Leveringstid: 4-8 virkedager
Forventet levering: 3. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Principles of Food Chemistry

Completely revised, this new edition updates the chemical and physical properties of major food components including water, carbohydrates, proteins, lipids, minerals vitamins and enzymes.

Brukervurderinger av Principles of Food Chemistry



Finn lignende bøker
Boken Principles of Food Chemistry finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.