Utvidet returrett til 31. januar 2025

Professor H. I. Blits' Methods of Canning Fruits and Vegetables by Hot Air and Steam and Berries by the Compounding of Syrups Also the Crystallizing a

  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781447463788
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 532
  • Utgitt:
  • 31. oktober 2012
  • Dimensjoner:
  • 140x31x216 mm.
  • Vekt:
  • 742 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Brukervurderinger av Professor H. I. Blits' Methods of Canning Fruits and Vegetables by Hot Air and Steam and Berries by the Compounding of Syrups Also the Crystallizing a



Finn lignende bøker
Boken Professor H. I. Blits' Methods of Canning Fruits and Vegetables by Hot Air and Steam and Berries by the Compounding of Syrups Also the Crystallizing a finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.