Norges billigste bøker

Progress on Nutrient Composition, Meat Standardization and Grading, Processing and Safety in Different Types of Meat Sources

  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783036525426
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 218
  • Utgitt:
  • 13. desember 2021
  • Dimensjoner:
  • 244x170x19 mm.
  • Vekt:
  • 671 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 15. september 2025

Brukervurderinger av Progress on Nutrient Composition, Meat Standardization and Grading, Processing and Safety in Different Types of Meat Sources



Finn lignende bøker
Boken Progress on Nutrient Composition, Meat Standardization and Grading, Processing and Safety in Different Types of Meat Sources finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.