Norges billigste bøker

Recent Developments in Food Gels

Om Recent Developments in Food Gels

This Reprint provides the most relevant and state-of-the-art research in the field, including the use of novel gelation agents, the characterization of the structure and rheological properties of food gels, and the application of food gels in novel food products.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783036596983
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 260
  • Utgitt:
  • 12. desember 2023
  • Dimensjoner:
  • 175x21x250 mm.
  • Vekt:
  • 852 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 10. mars 2025

Beskrivelse av Recent Developments in Food Gels

This Reprint provides the most relevant and state-of-the-art research in the field, including the use of novel gelation agents, the characterization of the structure and rheological properties of food gels, and the application of food gels in novel food products.

Brukervurderinger av Recent Developments in Food Gels



Finn lignende bøker
Boken Recent Developments in Food Gels finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.