Utvidet returrett til 31. januar 2025

Red Sauce

- How Italian Food Became American

Om Red Sauce

A narrative social history tracing the evolution of traditional Italian-American cuisine from its origins in Italy and its transformation in America into a distinct new cuisine.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781538162347
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 248
  • Utgitt:
  • 3. mars 2022
  • Dimensjoner:
  • 224x146x22 mm.
  • Vekt:
  • 440 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Red Sauce

A narrative social history tracing the evolution of traditional Italian-American cuisine from its origins in Italy and its transformation in America into a distinct new cuisine.

Brukervurderinger av Red Sauce



Finn lignende bøker
Boken Red Sauce finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.