Norges billigste bøker

Restaurant Management: A Best Practices Approach

Om Restaurant Management: A Best Practices Approach

Introduces the reader to the vast menu of opportunities available in the restaurant industry - from creating business plans to guest service, quality management, labour costs and beyond.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781465266002
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 277
  • Utgitt:
  • 28. februar 2015
  • Dimensjoner:
  • 204x258x48 mm.
  • Vekt:
  • 1769 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. mars 2025

Beskrivelse av Restaurant Management: A Best Practices Approach

Introduces the reader to the vast menu of opportunities available in the restaurant industry - from creating business plans to guest service, quality management, labour costs and beyond.

Brukervurderinger av Restaurant Management: A Best Practices Approach



Finn lignende bøker
Boken Restaurant Management: A Best Practices Approach finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.