Utvidet returrett til 31. januar 2025

Rice Biotechnology

- Improving Yield, Stress Tolerance and Grain Quality

Om Rice Biotechnology

Rice is the most important food crop for over half the world's population. The challenge to produce enough rice for the future is a daunting one as the current rate of population growth outpaces increases in rice production. Science has a central role to play in raising rice productivity.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780471496618
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 300
  • Utgitt:
  • 17. april 2001
  • Dimensjoner:
  • 158x238x18 mm.
  • Vekt:
  • 535 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 7. desember 2024

Beskrivelse av Rice Biotechnology

Rice is the most important food crop for over half the world's population. The challenge to produce enough rice for the future is a daunting one as the current rate of population growth outpaces increases in rice production. Science has a central role to play in raising rice productivity.

Brukervurderinger av Rice Biotechnology



Finn lignende bøker
Boken Rice Biotechnology finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.