Utvidet returrett til 31. januar 2025

Rice

- Origin, History, Technology, and Production

av C Smith
Om Rice

Thorough coverage of rice, from cultivar development to marketing Rice: Evolution, History, Production, and Technology, the third book in the Wiley Series in Crop Science, provides unique, single-source coverage of rice, from cultivar development techniques and soil characteristics to harvesting, storage, and germplasm resources.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780471345169
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 656
  • Utgitt:
  • 26. november 2002
  • Dimensjoner:
  • 184x259x36 mm.
  • Vekt:
  • 1313 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Rice

Thorough coverage of rice, from cultivar development to marketing Rice: Evolution, History, Production, and Technology, the third book in the Wiley Series in Crop Science, provides unique, single-source coverage of rice, from cultivar development techniques and soil characteristics to harvesting, storage, and germplasm resources.

Brukervurderinger av Rice



Finn lignende bøker
Boken Rice finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.