Utvidet returrett til 31. januar 2025

Science and Cooking

- Physics Meets Food, From Homemade to Haute Cuisine

Om Science and Cooking

Based on the popular Harvard University and EdX class, Science and Cooking explores the scientific basis of why recipes work.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780393634921
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 320
  • Utgitt:
  • 20. november 2020
  • Dimensjoner:
  • 241x185x26 mm.
  • Vekt:
  • 864 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 27. november 2024

Beskrivelse av Science and Cooking

Based on the popular Harvard University and EdX class, Science and Cooking explores the scientific basis of why recipes work.

Brukervurderinger av Science and Cooking



Finn lignende bøker
Boken Science and Cooking finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.