Norges billigste bøker

Science and Practice of Cheese-Making

Om Science and Practice of Cheese-Making

Van Slyke and Publow's 1913 work is a comprehensive source of information on American cheese-making. A vital reference for anyone interested in making cheese.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781429010733
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 520
  • Utgitt:
  • 2. januar 2008
  • Dimensjoner:
  • 152x30x229 mm.
  • Vekt:
  • 836 g.
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 9. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av Science and Practice of Cheese-Making

Van Slyke and Publow's 1913 work is a comprehensive source of information on American cheese-making. A vital reference for anyone interested in making cheese.

Brukervurderinger av Science and Practice of Cheese-Making



Finn lignende bøker
Boken Science and Practice of Cheese-Making finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.