Norges billigste bøker

Science in the Kitchen. A Scientific Treatise on Food Substances and Their Dietetic Properties, Together With a Practical Explanation of the Principle

  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781016892155
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 606
  • Utgitt:
  • 27. oktober 2022
  • Dimensjoner:
  • 156x31x234 mm.
  • Vekt:
  • 835 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 28. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Brukervurderinger av Science in the Kitchen. A Scientific Treatise on Food Substances and Their Dietetic Properties, Together With a Practical Explanation of the Principle



Finn lignende bøker
Boken Science in the Kitchen. A Scientific Treatise on Food Substances and Their Dietetic Properties, Together With a Practical Explanation of the Principle finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.