Norges billigste bøker

Science of Chocolate

Om Science of Chocolate

Now in its third edition,The Science of Chocolate leads the reader to an understanding of the complete chocolate making process and includes the ways in which basic science plays a vital role in its maufacture, testing and consumption.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781788012355
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 304
  • Utgitt:
  • 15. november 2018
  • Utgave:
  • 3
  • Dimensjoner:
  • 228x153x17 mm.
  • Vekt:
  • 444 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: Ukjent
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Forventes ikke å være levert før jul

Beskrivelse av Science of Chocolate

Now in its third edition,The Science of Chocolate leads the reader to an understanding of the complete chocolate making process and includes the ways in which basic science plays a vital role in its maufacture, testing and consumption.

Brukervurderinger av Science of Chocolate



Finn lignende bøker
Boken Science of Chocolate finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.