Utvidet returrett til 31. januar 2025

Science of Chocolate

Om Science of Chocolate

Now in its third edition,The Science of Chocolate leads the reader to an understanding of the complete chocolate making process and includes the ways in which basic science plays a vital role in its maufacture, testing and consumption.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781788012355
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 304
  • Utgitt:
  • 15. november 2018
  • Utgave:
  • 3
  • Dimensjoner:
  • 228x153x17 mm.
  • Vekt:
  • 444 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 27. november 2024

Beskrivelse av Science of Chocolate

Now in its third edition,The Science of Chocolate leads the reader to an understanding of the complete chocolate making process and includes the ways in which basic science plays a vital role in its maufacture, testing and consumption.

Brukervurderinger av Science of Chocolate



Finn lignende bøker
Boken Science of Chocolate finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.