Utvidet returrett til 31. januar 2025

Spectroscopic Methods in Food Analysis

Om Spectroscopic Methods in Food Analysis

Given the complexity of food products, most instrumental techniques employed for quality and authenticity evaluation are time demanding, expensive and involve a lot of manual labor. Therefore, there has been an increasing interest in simpler, faster and reliable methods for analyzing food quality attributes.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781498754613
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 664
  • Utgitt:
  • 21. desember 2017
  • Dimensjoner:
  • 178x254x0 mm.
  • Vekt:
  • 1292 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 20. desember 2024

Beskrivelse av Spectroscopic Methods in Food Analysis

Given the complexity of food products, most instrumental techniques employed for quality and authenticity evaluation are time demanding, expensive and involve a lot of manual labor. Therefore, there has been an increasing interest in simpler, faster and reliable methods for analyzing food quality attributes.

Brukervurderinger av Spectroscopic Methods in Food Analysis



Finn lignende bøker
Boken Spectroscopic Methods in Food Analysis finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.