Utvidet returrett til 31. januar 2025

Starch: Basic Science to Biotechnology

Om Starch: Basic Science to Biotechnology

Presents the physiological and biochemical aspects of storage carbohydrates, or starch granules, in plants. This work discusses the chemistry of the starch granule and the biochemistry, molecular biology, and genetics of plant starch synthesis. It also describes implications of these studies for seed, biotechnology, and modified starch industries.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780120164417
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 199
  • Utgitt:
  • 10. august 1998
  • Dimensjoner:
  • 152x229x16 mm.
  • Vekt:
  • 490 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 12. desember 2024

Beskrivelse av Starch: Basic Science to Biotechnology

Presents the physiological and biochemical aspects of storage carbohydrates, or starch granules, in plants. This work discusses the chemistry of the starch granule and the biochemistry, molecular biology, and genetics of plant starch synthesis. It also describes implications of these studies for seed, biotechnology, and modified starch industries.

Brukervurderinger av Starch: Basic Science to Biotechnology



Finn lignende bøker
Boken Starch: Basic Science to Biotechnology finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.