Utvidet returrett til 31. januar 2025

Statistical Methods for Food Science

- Introductory Procedures for the Food Practitioner

Om Statistical Methods for Food Science

Provides a source text on accessible statistical procedures for the food scientist, and is aimed at professionals and students in food laboratories where analytical, instrumental and sensory data are gathered and require some form of summary and analysis before interpretation.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781118541647
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 336
  • Utgitt:
  • 30. august 2013
  • Utgave:
  • 2
  • Dimensjoner:
  • 243x171x20 mm.
  • Vekt:
  • 654 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av Statistical Methods for Food Science

Provides a source text on accessible statistical procedures for the food scientist, and is aimed at professionals and students in food laboratories where analytical, instrumental and sensory data are gathered and require some form of summary and analysis before interpretation.

Brukervurderinger av Statistical Methods for Food Science



Finn lignende bøker
Boken Statistical Methods for Food Science finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.