Utvidet returrett til 31. januar 2025

The Art of Cooking, Pie Making, Pastry Making, and Preserving

Om The Art of Cooking, Pie Making, Pastry Making, and Preserving

Taking readers back to the Spanish Habsburg court, this critical edition and translation of Arte de cocina presents a nuanced understanding of what foods were prepared and consumed during a monumental time in Spain's culinary history.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781487549374
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 760
  • Utgitt:
  • 17. november 2023
  • Dimensjoner:
  • 238x162x48 mm.
  • Vekt:
  • 1254 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 6. desember 2024

Beskrivelse av The Art of Cooking, Pie Making, Pastry Making, and Preserving

Taking readers back to the Spanish Habsburg court, this critical edition and translation of Arte de cocina presents a nuanced understanding of what foods were prepared and consumed during a monumental time in Spain's culinary history.

Brukervurderinger av The Art of Cooking, Pie Making, Pastry Making, and Preserving



Finn lignende bøker
Boken The Art of Cooking, Pie Making, Pastry Making, and Preserving finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.