Norges billigste bøker

The Complete Book of Japanese Cooking

Om The Complete Book of Japanese Cooking

Hundreds of authentic, traditional and easy-to-follow Japanese recipes brought to your fingertips with this wonderful cookbook by award-winning cookbook author Elisabeth Lambert Ortiz and gourmet Japanese cook Mitsuko Endo.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780871313218
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 256
  • Utgitt:
  • 15 mars 1980
  • Dimensjoner:
  • 153x228x19 mm.
  • Vekt:
  • 362 g.
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 24 oktober 2024

Beskrivelse av The Complete Book of Japanese Cooking

Hundreds of authentic, traditional and easy-to-follow Japanese recipes brought to your fingertips with this wonderful cookbook by award-winning cookbook author Elisabeth Lambert Ortiz and gourmet Japanese cook Mitsuko Endo.

Brukervurderinger av The Complete Book of Japanese Cooking



Finn lignende bøker
Boken The Complete Book of Japanese Cooking finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.