Utvidet returrett til 31. januar 2025

The Complete Guide to Foodservice in Cultural Institutions

- Keys to Success in Restaurants, Catering, and Special Events

Om The Complete Guide to Foodservice in Cultural Institutions

Serving food in museums, aquariums, zoos, and other cultural institutions has become an important profit-making venture for many of these organizations, but one that they are not always well equipped to handle.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780471396888
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 250
  • Utgitt:
  • 24. oktober 2001
  • Dimensjoner:
  • 163x244x18 mm.
  • Vekt:
  • 481 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 12. desember 2024

Beskrivelse av The Complete Guide to Foodservice in Cultural Institutions

Serving food in museums, aquariums, zoos, and other cultural institutions has become an important profit-making venture for many of these organizations, but one that they are not always well equipped to handle.

Brukervurderinger av The Complete Guide to Foodservice in Cultural Institutions



Finn lignende bøker
Boken The Complete Guide to Foodservice in Cultural Institutions finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.