Utvidet returrett til 31. januar 2025

The Cultivation of Taste

- Chefs and the Organization of Fine Dining

Om The Cultivation of Taste

Drawing on a large number of interviews with renowned chefs, diners, and Michelin inspectors, this book provides an unprecedented insight into Michelin-starred restaurants in Britain and Germany. Restaurants are viewed not simply as businesses but as cultural enterprises that shape our taste in food, ambience, and sociality.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780199651658
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 384
  • Utgitt:
  • 13. februar 2014
  • Dimensjoner:
  • 163x238x28 mm.
  • Vekt:
  • 732 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av The Cultivation of Taste

Drawing on a large number of interviews with renowned chefs, diners, and Michelin inspectors, this book provides an unprecedented insight into Michelin-starred restaurants in Britain and Germany. Restaurants are viewed not simply as businesses but as cultural enterprises that shape our taste in food, ambience, and sociality.

Brukervurderinger av The Cultivation of Taste



Finn lignende bøker
Boken The Cultivation of Taste finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.