Norges billigste bøker

The Food and Cooking of Sichuan and West China: 75 Regional Recipes from Sichuan, Hunan, Hubei, Yunnan, Guizhou and Shaanxi, in Over 370 Photographs

The Food and Cooking of Sichuan and West China: 75 Regional Recipes from Sichuan, Hunan, Hubei, Yunnan, Guizhou and Shaanxi, in Over 370 Photographsav Terry Tan Du sparer 14% ift. ordinær pris Spar 14%
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781903141816
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 160
  • Utgitt:
  • 1. februar 2012
  • Dimensjoner:
  • 241x23x290 mm.
  • Vekt:
  • 1101 g.
  På lager
Leveringstid: 4-8 virkedager
Forventet levering: 3. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Brukervurderinger av The Food and Cooking of Sichuan and West China: 75 Regional Recipes from Sichuan, Hunan, Hubei, Yunnan, Guizhou and Shaanxi, in Over 370 Photographs



Finn lignende bøker
Boken The Food and Cooking of Sichuan and West China: 75 Regional Recipes from Sichuan, Hunan, Hubei, Yunnan, Guizhou and Shaanxi, in Over 370 Photographs finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.