Norges billigste bøker

The Food Chemistry Laboratory

- A Manual for Experimental Foods, Dietetics, and Food Scientists, Second Edition

Om The Food Chemistry Laboratory

Offers students with practical knowledge of the fundamentals of designing, executing, and reporting the results of a research project. This work includes fresh exercises in the areas of physical properties, lipids, proteins, and gelatin. It includes a brief introduction to each laboratory exercise and a listing of materials needed.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780849312939
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 150
  • Utgitt:
  • 26. februar 2003
  • Utgave:
  • 2
  • Dimensjoner:
  • 207x278x9 mm.
  • Vekt:
  • 394 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 17. januar 2025
Utvidet returrett til 31. januar 2025
  •  

    Kan ikke leveres før jul.
    Kjøp nå og skriv ut et gavebevis

Beskrivelse av The Food Chemistry Laboratory

Offers students with practical knowledge of the fundamentals of designing, executing, and reporting the results of a research project. This work includes fresh exercises in the areas of physical properties, lipids, proteins, and gelatin. It includes a brief introduction to each laboratory exercise and a listing of materials needed.

Brukervurderinger av The Food Chemistry Laboratory



Finn lignende bøker
Boken The Food Chemistry Laboratory finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.