Utvidet returrett til 31. januar 2025

The Food Resources of Man

Om The Food Resources of Man

This book, first published in 1984, opens with a consideration of crops in general and goes on to examine specific crops such as wheat, rye and barley. The author then considers various types of farming, using settled agriculture, crop rotation and intensive systems as his examples.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780521288910
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 84
  • Utgitt:
  • 23. februar 1984
  • Dimensjoner:
  • 157x235x5 mm.
  • Vekt:
  • 135 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 13. desember 2024

Beskrivelse av The Food Resources of Man

This book, first published in 1984, opens with a consideration of crops in general and goes on to examine specific crops such as wheat, rye and barley. The author then considers various types of farming, using settled agriculture, crop rotation and intensive systems as his examples.

Brukervurderinger av The Food Resources of Man



Finn lignende bøker
Boken The Food Resources of Man finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.