Utvidet returrett til 31. januar 2025

The Kitchen as Laboratory

- Reflections on the Science of Food and Cooking

Om The Kitchen as Laboratory

A series of essays from prominent voices in the culinary field on the science of food and cooking.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780231153454
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 336
  • Utgitt:
  • 13. august 2013
  • Dimensjoner:
  • 156x236x18 mm.
  • Vekt:
  • 542 g.
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 8. desember 2024

Beskrivelse av The Kitchen as Laboratory

A series of essays from prominent voices in the culinary field on the science of food and cooking.

Brukervurderinger av The Kitchen as Laboratory



Finn lignende bøker
Boken The Kitchen as Laboratory finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.