Utvidet returrett til 31. januar 2025

The Little Book of Seafood

Om The Little Book of Seafood

The Little Book of Seafood is a culinary creation containing a range of seafood recipes from chefs across the UK. Dive into this celebration of the most fabulous ways to cook fish, including Galton Blackiston's Pan-Fried Wild Sea Bass and Scutchers Fillet of Wild Turbot.

Vis mer
  • Språk:
  • Ukjent
  • ISBN:
  • 9781910863978
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 160
  • Utgitt:
  • 18. august 2022
  • Dimensjoner:
  • 147x20x210 mm.
  • Vekt:
  • 334 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 11. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av The Little Book of Seafood

The Little Book of Seafood is a culinary creation containing a range of seafood recipes from chefs across the UK. Dive into this celebration of the most fabulous ways to cook fish, including Galton Blackiston's Pan-Fried Wild Sea Bass and Scutchers Fillet of Wild Turbot.

Brukervurderinger av The Little Book of Seafood



Finn lignende bøker
Boken The Little Book of Seafood finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.