Norges billigste bøker

The Modern Baker, Confectioner and Caterer; a Practical and Scientific Work for the Baking and Allied Trades. Edited by John Kirkland. With Contributions From Leading Specialists and Trade Experts; Volume 3

  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781017426137
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 262
  • Utgitt:
  • 27. oktober 2022
  • Dimensjoner:
  • 156x16x234 mm.
  • Vekt:
  • 544 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 27. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Brukervurderinger av The Modern Baker, Confectioner and Caterer; a Practical and Scientific Work for the Baking and Allied Trades. Edited by John Kirkland. With Contributions From Leading Specialists and Trade Experts; Volume 3



Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.