Norges billigste bøker

The Modern Baker, Confectioner and Caterer; a Practical and Scientific Work for the Baking and Allied Trades. Edited by John Kirkland. With Contributions From Leading Specialists and Trade Experts; Volume 4

The Modern Baker, Confectioner and Caterer; a Practical and Scientific Work for the Baking and Allied Trades. Edited by John Kirkland. With Contributions From Leading Specialists and Trade Experts; Volume 4av John Kirkland
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781017686692
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 208
  • Utgitt:
  • 27. oktober 2022
  • Dimensjoner:
  • 156x13x234 mm.
  • Vekt:
  • 467 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 27. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Brukervurderinger av The Modern Baker, Confectioner and Caterer; a Practical and Scientific Work for the Baking and Allied Trades. Edited by John Kirkland. With Contributions From Leading Specialists and Trade Experts; Volume 4



Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.