Norges billigste bøker

The Oxford Handbook of Food Fermentations

Om The Oxford Handbook of Food Fermentations

A collected volume of contributions on the science of food fermentation, featuring articles on a wide array of food products and distilled beverages.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780199742707
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 822
  • Utgitt:
  • 11. september 2014
  • Dimensjoner:
  • 256x184x45 mm.
  • Vekt:
  • 1508 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 25. august 2025

Beskrivelse av The Oxford Handbook of Food Fermentations

A collected volume of contributions on the science of food fermentation, featuring articles on a wide array of food products and distilled beverages.

Brukervurderinger av The Oxford Handbook of Food Fermentations



Finn lignende bøker
Boken The Oxford Handbook of Food Fermentations finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.