Norges billigste bøker

The Persistence of Taste

- Art, Museums and Everyday Life After Bourdieu

del av CRESC-serien

Om The Persistence of Taste

This book considers the legacy of Bourdieüs sociology of taste and the ideas on art and aesthetics that informed it. It employs an interdisciplinary framework and international perspective that includes contributions from arts practitioners, sociologists, philosophers, museum directors, curators, design historians and art historians from Asia, America, Australia and Europe.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781138670983
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 386
  • Utgitt:
  • 10 mai 2018
  • Dimensjoner:
  • 242x240x25 mm.
  • Vekt:
  • 688 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 17 juli 2024

Beskrivelse av The Persistence of Taste

This book considers the legacy of Bourdieüs sociology of taste and the ideas on art and aesthetics that informed it. It employs an interdisciplinary framework and international perspective that includes contributions from arts practitioners, sociologists, philosophers, museum directors, curators, design historians and art historians from Asia, America, Australia and Europe.

Brukervurderinger av The Persistence of Taste



Finn lignende bøker
Boken The Persistence of Taste finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.