Utvidet returrett til 31. januar 2025

The Smoked-Foods Cookbook

- How to Flavor, Cure, and Prepare Savory Meats, Game, Fish, Nuts, and Cheese

Om The Smoked-Foods Cookbook

Covers various aspects of smoke cooking, from choosing a smoke-cooking unit to making the tasty meals you can enjoy only by smoking food. This book gives: easy ways to prepare foods for smoking; delicious recipes for domestic meats and fowl, game meats, sausages, pemmican, sauces and butters; ten original menus showcasing smoked foods; and more.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780811701167
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 224
  • Utgitt:
  • 1. september 1992
  • Dimensjoner:
  • 152x229x19 mm.
  • Vekt:
  • 26 g.
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 27. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av The Smoked-Foods Cookbook

Covers various aspects of smoke cooking, from choosing a smoke-cooking unit to making the tasty meals you can enjoy only by smoking food. This book gives: easy ways to prepare foods for smoking; delicious recipes for domestic meats and fowl, game meats, sausages, pemmican, sauces and butters; ten original menus showcasing smoked foods; and more.

Brukervurderinger av The Smoked-Foods Cookbook



Finn lignende bøker
Boken The Smoked-Foods Cookbook finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.