Utvidet returrett til 31. januar 2025

The Smoked-Foods Cookbook

- How to Flavor, Cure, and Prepare Savory Meats, Game, Fish, Nuts, and Cheese

Om The Smoked-Foods Cookbook

Smoked meats and delicacies can be made at home for surprisingly low cost. Wild game and meats are prepared in a marinade or brine, then set in a smoke cooker to absorb the flavor of hickory, apple wood, mesquite, chestnut, or maple smoke. Included are 150 tasty recipes for beef, pork, venison, chicken, turkey, fish, jerky, sausage, and much more.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780811719995
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 248
  • Utgitt:
  • 1. februar 2018
  • Dimensjoner:
  • 228x153x21 mm.
  • Vekt:
  • 384 g.
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 19. desember 2024

Beskrivelse av The Smoked-Foods Cookbook

Smoked meats and delicacies can be made at home for surprisingly low cost. Wild game and meats are prepared in a marinade or brine, then set in a smoke cooker to absorb the flavor of hickory, apple wood, mesquite, chestnut, or maple smoke. Included are 150 tasty recipes for beef, pork, venison, chicken, turkey, fish, jerky, sausage, and much more.

Brukervurderinger av The Smoked-Foods Cookbook



Finn lignende bøker
Boken The Smoked-Foods Cookbook finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.