Utvidet returrett til 31. januar 2025

Umami

- Unlocking the Secrets of the Fifth Taste

Om Umami

The West identifies four basic tastes-sour, sweet, salty, and bitter. Yet in East Asia, a fifth taste-umami-has entered the culinary lexicon. Umami is savory, complex, and wholly distinct. Combining culinary history with research into the chemistry, preparation, nutrition, and culture of food, this book encapsulates the concept of umami.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780231168915
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 280
  • Utgitt:
  • 24. november 2015
  • Dimensjoner:
  • 253x186x18 mm.
  • Vekt:
  • 846 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 6. desember 2024

Beskrivelse av Umami

The West identifies four basic tastes-sour, sweet, salty, and bitter. Yet in East Asia, a fifth taste-umami-has entered the culinary lexicon. Umami is savory, complex, and wholly distinct. Combining culinary history with research into the chemistry, preparation, nutrition, and culture of food, this book encapsulates the concept of umami.

Brukervurderinger av Umami



Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.