Utvidet returrett til 31. januar 2025

Under Pressure

- Cooking Sous Vide

Om Under Pressure

There is wonderment in cooking sous vide - in the ease and precision (salmon cooked at 123 degrees versus 120 degrees!) and the capacity to cook a piece of meat (or glaze carrots, or poach lobster) uniformly. This book shows us how sous vide, which involves packing food in airtight plastic bags and cooking at low heat, achieves flavour.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781579653514
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 304
  • Utgitt:
  • 17. november 2008
  • Dimensjoner:
  • 286x288x31 mm.
  • Vekt:
  • 2250 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 4. desember 2024

Beskrivelse av Under Pressure

There is wonderment in cooking sous vide - in the ease and precision (salmon cooked at 123 degrees versus 120 degrees!) and the capacity to cook a piece of meat (or glaze carrots, or poach lobster) uniformly. This book shows us how sous vide, which involves packing food in airtight plastic bags and cooking at low heat, achieves flavour.

Brukervurderinger av Under Pressure



Finn lignende bøker
Boken Under Pressure finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.