Utvidet returrett til 31. januar 2025

Advanced Research Methods in Food Processing Technologies

Om Advanced Research Methods in Food Processing Technologies

Presents new research on advanced technologies for food processing, discussing cold plasma, ultrasound processing, thermosonication, microwave processing, high-pressure processing, electrospinning technology, encapsulation techniques, 3D food printing, ELISA in food authentication, nanotechnology in food processing, etc.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781774913482
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 438
  • Utgitt:
  • 6. februar 2024
  • Dimensjoner:
  • 156x234x0 mm.
  • Vekt:
  • 1029 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 18. desember 2024

Beskrivelse av Advanced Research Methods in Food Processing Technologies

Presents new research on advanced technologies for food processing, discussing cold plasma, ultrasound processing, thermosonication, microwave processing, high-pressure processing, electrospinning technology, encapsulation techniques, 3D food printing, ELISA in food authentication, nanotechnology in food processing, etc.

Brukervurderinger av Advanced Research Methods in Food Processing Technologies



Finn lignende bøker
Boken Advanced Research Methods in Food Processing Technologies finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.