Utvidet returrett til 31. januar 2025
Om Bread

Examines the key ingredients in baking (flour, yeast, salt and water), explains the science behind the alchemic processes, and advises on the right kit to get started. This book demonstrates how to make yeast and non-yeast breads, as well as enriched doughs and home-started sourdough, and includes sixty recipes.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780747595335
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 224
  • Utgitt:
  • 16. februar 2009
  • Utgave:
  • Dimensjoner:
  • 136x205x24 mm.
  • Vekt:
  • 448 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 23. november 2024

Beskrivelse av Bread

Examines the key ingredients in baking (flour, yeast, salt and water), explains the science behind the alchemic processes, and advises on the right kit to get started. This book demonstrates how to make yeast and non-yeast breads, as well as enriched doughs and home-started sourdough, and includes sixty recipes.

Brukervurderinger av Bread



Finn lignende bøker
Boken Bread finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.