Utvidet returrett til 31. januar 2025

Chemical Analysis of Antibiotic Residues in Food

av J Wang
Om Chemical Analysis of Antibiotic Residues in Food

* Provides a single source for readers interested in the development of analytical methods to measure antibiotic residues in food. * Topics include general issues related to analytical quality control and quality assurance, measurement uncertainty, screening and confirmatory methods.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780470490426
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 384
  • Utgitt:
  • 27. desember 2011
  • Dimensjoner:
  • 223x281x25 mm.
  • Vekt:
  • 1076 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 18. desember 2024

Beskrivelse av Chemical Analysis of Antibiotic Residues in Food

* Provides a single source for readers interested in the development of analytical methods to measure antibiotic residues in food. * Topics include general issues related to analytical quality control and quality assurance, measurement uncertainty, screening and confirmatory methods.

Brukervurderinger av Chemical Analysis of Antibiotic Residues in Food



Finn lignende bøker
Boken Chemical Analysis of Antibiotic Residues in Food finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.