Norges billigste bøker

Defining Culinary Authority

- The Transformation of Cooking in France, 1650-1830

Om Defining Culinary Authority

Tracing the transformation of culinary trades in France during the Revolutionary era, Jennifer Davis argues that the work of cultivating sensibility in food was not simply an elite matter; it was essential to the livelihood of thousands of men and women.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780807145333
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 264
  • Utgitt:
  • 30 januar 2013
  • Dimensjoner:
  • 152x229x0 mm.
  • Vekt:
  • 536 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 26 oktober 2024

Beskrivelse av Defining Culinary Authority

Tracing the transformation of culinary trades in France during the Revolutionary era, Jennifer Davis argues that the work of cultivating sensibility in food was not simply an elite matter; it was essential to the livelihood of thousands of men and women.

Brukervurderinger av Defining Culinary Authority



Finn lignende bøker
Boken Defining Culinary Authority finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.