Utvidet returrett til 31. januar 2025

Food Education and Gastronomic Tradition in Japan and France

Om Food Education and Gastronomic Tradition in Japan and France

Drawing on ethical and sociological theories of food, this book presents a new approach to food education that moves beyond nutrition-centered education.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781032377858
  • Bindende:
  • Hardback
  • Sider:
  • 204
  • Utgitt:
  • 24. november 2022
  • Dimensjoner:
  • 156x14x234 mm.
  • Vekt:
  • 481 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 22. desember 2024
Utvidet returrett til 31. januar 2025

Beskrivelse av Food Education and Gastronomic Tradition in Japan and France

Drawing on ethical and sociological theories of food, this book presents a new approach to food education that moves beyond nutrition-centered education.

Brukervurderinger av Food Education and Gastronomic Tradition in Japan and France



Finn lignende bøker
Boken Food Education and Gastronomic Tradition in Japan and France finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.