Norges billigste bøker

Food

- The Chemistry of its Components

Om Food

This new edition of the classic text has been extensively rewritten to bring it right up to date and enzymes has been introduced as a new topic. Its accessible style makes it invaluable to students and teachers of food science and nutrition.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781849738804
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 620
  • Utgitt:
  • 9 oktober 2015
  • Utgave:
  • 6
  • Dimensjoner:
  • 233x159x33 mm.
  • Vekt:
  • 1062 g.
  På lager
Leveringstid: 4-7 virkedager
Forventet levering: 29 mai 2024

Beskrivelse av Food

This new edition of the classic text has been extensively rewritten to bring it right up to date and enzymes has been introduced as a new topic. Its accessible style makes it invaluable to students and teachers of food science and nutrition.

Brukervurderinger av Food



Finn lignende bøker
Boken Food finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.