Norges billigste bøker

From Sugar to Splenda

- A Personal and Scientific Journey of a Carbohydrate Chemist and Expert Witness

Om From Sugar to Splenda

More than just coincidence connects a Tate & Lyle lawsuit and artificial sweetener to Jamaican-born Chemist Bert Fraser-Reid.

Vis mer
  • Språk:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783642433276
  • Bindende:
  • Paperback
  • Sider:
  • 216
  • Utgitt:
  • 23. februar 2014
  • Utgave:
  • 2012
  • Dimensjoner:
  • 155x235x15 mm.
  • Vekt:
  • 367 g.
  Gratis frakt
Leveringstid: 2-4 uker
Forventet levering: 18. august 2025

Beskrivelse av From Sugar to Splenda

More than just coincidence connects a Tate & Lyle lawsuit and artificial sweetener to Jamaican-born Chemist Bert Fraser-Reid.

Brukervurderinger av From Sugar to Splenda



Finn lignende bøker
Boken From Sugar to Splenda finnes i følgende kategorier:

Gjør som tusenvis av andre bokelskere

Abonner på vårt nyhetsbrev og få rabatter og inspirasjon til din neste leseopplevelse.